Babynestje Dierenprint

Bestelinformatie

Als je dit babynestje wilt kopen, klik je op BESTELLEN. Het bestelproces is als volgt:

  • Nadat je op de knop BESTELLEN hebt geklikt, wordt het bestelformulier geopend
  • Vul het bestelformulier helemaal in. Vergeet je telefoonnummer niet!
  • Je ontvangt van mij een tikkie
  • Na betaling stuur ik het bestelde artikel binnen vijf (werk)dagen naar het opgegeven adres.
  • Wil je meer dan één artikel bestellen? Vul dan bij Bericht de overige artikelen in.

 

B02 Babynestje Dierenprint

Dit babynestje is gemaakt van een zachte kinderkatoen met dierenprint aan de binnenzijde en olifantjes aan de buitenzijde. In het babynestje is een zacht matras en om het koord zit een veiligheidsband, zodat de baby nooit met zijn voetjes verstrikt kan raken in het koord.

Het matrasje kan op max. 60 graden in de wasmachine worden gewassen.

Het babynestje kost € 45,00.

About me

Mijn naam is Magusha en ik vind het erg leuk om iets voor baby’s en jonge kinderen te maken. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik wil er graag anderen een plezier mee doen, vandaar dat ik ben gestart met het verkopen van mijn gemaakte producten. Aangezien ik geen winkel heb maar als particulier mijn artikelen verkoop, zal ik je voor de betaling een tikkie sturen. Na betaling wordt het door jouw bestelde artikel zo snel mogelijk naar het door jouw opgegeven adres gestuurd. Dit zal maximaal 5 (werk)dagen duren. Via mail houd ik je uiteraard op de hoogte. Dus klik op de bestelknop en vul het bestelformulier in.
Veel plezier bij het uitzoeken van je aankoop!

Behalve artikelen voor baby’s en jonge kinderen maak ik ook gordijnen op maat. Heb je zelf een mooie stof gezien en wil je dat ik daar gordijnen van maak? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een en ander te bespreken. Ik kijk er naar uit!

Contact mail naar

magusha@constandse.com