Ja, ik wil graag de volgende informatie:

Contactformulier

Noem het een uit-de-hand-gelopen hobby. Ik maak graag artikelen voor baby’s en jonge kinderen als babynestjes en ¬†omslagdoeken.

Zoek je een leuk cadeau voor de aanstaande moeder? Of voor jezelf? En wil je eerst wat meer informatie?

Stel je vraag en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Wilt je direct bestellen? Vul dan het bestelformulier in.

   

  About me

  Mijn naam is Magusha en ik vind het erg leuk om iets voor baby’s en jonge kinderen te maken. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik wil er graag anderen een plezier mee doen, vandaar dat ik ben gestart met het verkopen van mijn gemaakte producten. Aangezien ik geen winkel heb maar als particulier mijn artikelen verkoop, zal ik je voor de betaling een tikkie sturen. Na betaling wordt het door jouw bestelde artikel zo snel mogelijk naar het door jouw opgegeven adres gestuurd. Dit zal maximaal 5 (werk)dagen duren. Via mail houd ik je uiteraard op de hoogte. Dus klik op de bestelknop en vul het bestelformulier in.
  Veel plezier bij het uitzoeken van je aankoop!

  Behalve artikelen voor baby’s en jonge kinderen maak ik ook gordijnen op maat. Heb je zelf een mooie stof gezien en wil je dat ik daar gordijnen van maak? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een en ander te bespreken. Ik kijk er naar uit!